17.7.2013

Kermainen kesä

Vedin lapsena niin hirveät överit jäätelöstä, että teinivuodet ja varhaisaikuisuus kuluivat jäätelöttä. Hiljattain jätskihimo on kuitenkin hiipinyt takaisin. Tänä kesänä varmaan joka toinen on soseuttanut kotonaan jäätynyttä banaania, myös minä, mutta valitettavasti se maistui vain banaanilta. Itselleni jäätelössä on tärkeää nimenomaan sen kermaisuus ja täyteläisyys, joten olen metsästänyt jotain astetta parempaa, mutta yhtä simppeliä ratkaisua jäätelöhimooni. Ja vihdoin se löytyi! 

Monessa jenkkiblogissa pyörineessä jäätelöreseptissä on vain KAKSI ainesosaa ja valmistaminen on yhtä helppoa kuin sen banaanisoseenkin. Lopputulos taas on tuhti ja maukas jäätelö, jota kehtaisi tarjoilla arvovieraillekin. Jäätelö säilyy pitkään iskemättömänä, jos sen vain malttaa olla syömättä. Lisäksi jäätelöä voi varioida loputtomiin. Liian hyvää ollakseen totta? Niin minustakin, mutta pakko se on uskoa. Kokeile! Tästä pitäisi NIIN tulla uusi blogihitti, paikka olisi todella ansaittu!

 Sori tää hirveä kuva, vaihdan sen kun saan uuden otettua päivänvalossa.
Oli vaan pakko blogata tää HETI!

Maailman helpoin herkullinen jäätelö
6dl kermaa
tölkki (397) sokeroitua kondensoitua maitoa

Mausta esimerkiksi....
- Marianne crushilla
- Turkinpippuri crushilla
- marjasoseilla
- keksimuruilla
- limeraasteella + -mehulla
- suklaalla

Vatkaa kerma vaahdoksi. 
Vatkaa sekaan kondensoitu maito (sekä haluamasi lisukkeet). 
Pakasta tiiviissä astiassa. Nauti!